Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Bed of Flowers

B&B met 2 kamers
1-2 personen
vanaf € 110 per nacht
Ga naar de website

B&B Bed of Flowers is een originele bed and breakfast, gelegen in het land van Maas & Waal, aan de Waaldijk bij Beuningen. Kleurrijk, fris, vrolijk en boordevol bloemen. Hier slaap je echt tussen de bloemen. Florien, de eigenaresse, heeft van de kleinschalige B&B een uniek gastenverblijf gemaakt, romantisch, intiem en idyllisch. 

Heel veel bloemen

Bed of Flowers heeft twee gastenkamers. Een van de gastenverblijven heeft als hoofdkleur felgroen, de andere is appeltjesgroen geschilderd. Overal in het huis komen de bloemen terug. Kleine vaasjes vol bloemen uit eigen tuin, stoelen en bankjes bekleed met bloemenprint, een grote vaas bloemen op tafel, oud servies met bloemen, een verzameling met bloemenschilderijen, lampenkappen met een bloemenpatroon... Elk patroon is anders en maakt onderdeel uit van een sfeervol, perfect op elkaar afgestemd geheel. 

Uitzicht over de weilanden

Als gast mag je ook genieten van de gemeenschappelijke woonkamer op de begane grond met een grote openhaard. Je loopt zo het grote terras op, met uitzicht over de weilanden. Geniet 's avonds van de ondergaande zon, de bloemen weelde en de kleine boomgaard. De volgende ochtend wacht een heerlijk ontbijt 'van het land'... met verse bloemen!

(Fotografie: 101Woonideeën) 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.