Even geduld...

Chambres d’Hôtes - bijzonder overnachten in Frankrijk

Chambres d’Hôtes is de Franse naam voor Bed and Breakfast, letterlijk vertaald gastenkamers. Je kunt overnachten bij een Chambres d’Hôtes op een kasteel, bij Fransen thuis, op een mooi landgoed, een authentieke boerderij. Regelmatig wordt de Chambres d’Hôtes aangeboden in combinatie met de Table d’Hôtes, een diner door de gastheer- of gastvrouw bereid. Een bijzondere manier van vakantie vieren in Frankrijk!

Domaine les Gandins Vakantiedomein, Auvergne vanaf € 460 per week
2 - 12 pers.
Een landgoed waar je logeert in verschillende charmante accommodaties; safaritenten, B&B kamers, gîtes of op de camping. Met zwembad.
La Souche & Le Souquet B&B en appartement, Languedoc vanaf € 85 per nacht
tot 4 pers.
Bijzondere chambres d’hôtes in Zuid-Frankrijk, met een unieke mix van design, antiek, brocante en Ikea. Culinair verwenadres, met zwembad.
La Fougeraie B&B en 6-persoons gîte, Auvergne vanaf € 59 per nacht
2 - 6 pers.
In een voormalige kasteelboerderij vind je een gite en 5 gastenkamers, in de oude stallen een brocante winkeltje. Dé plek voor rust- en natuurliefhebbers.
Le Guinot Vakantiehuizen en B&B, Dordogne vanaf € 130 per nacht
2 - 22 pers.
Een paradijs in de Dordogne. Kindvriendelijke vakantiewoningen en gastenkamers, hip, trendy en gezellig, met zwembad.
Domaine La Terrasse Gîtes en glamping, Auvergne vanaf € 83 per nacht
2 - 5 pers.
Een vakantieparadijs in de Auvergne, het hart van Frankrijk, met gîtes, safaritenten, pipowagens en een boerencamping. Zwembad aanwezig.
Domaine des Agnelles B&B en appartementen, Katharenland vanaf € 80 per nacht
2 - 6 pers.
Een prachtig vakantiedomein in Villedaigne, Zuid-Frankrijk, met 4 B&B kamers en appartementen. Zwembad aanwezig. Kindvriendelijk.
La Paresse en Douce Chambres d’hôtes, Auvergne vanaf € 70 per nacht
tot 5 pers.
Een charmante chambres d’hôtes, B&B, in het groene hart van Frankrijk, de Auvergne. Met vijf sfeervolle gastenkamers en table d'hotes.
Domaine de Savigny B&B en gites, Bourgogne vanaf € 89 per nacht
tot 21 pers.
Chambres d'hôtes en gîte, in de Bourgogne in Frankrijk. Sfeervol ingerichte gastenkamers en een authentieke gîte. Table d'hotes.