Even geduld...

Voelt een ‘eenvoudige’ trip voor jullie gezin ook vaak als een pittige expeditie? Vraag je jezelf op vakantie weleens af: “voor wie is dit nu eigenlijk leuk”? Lopen spontane uitstapjes op vakantie vaak uit op een drama? Keer je doodop weer terug naar huis? En merk je dat een goede voorbereiding, structuur en duidelijkheid bijdragen aan een mooie vakantie?

Leonie nodigt je graag uit op een mooie plek waar je echt vakantie kunt hebben als je kinderen behoefte hebben aan structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid. Ze verzorgt met haar team een vakantie voor jullie in een schitterend Oostenrijks chalet, nabij het authentieke dorpje Rauris. Deze plek voldoet aan alle randvoorwaarden voor een fijne vakantie voor allemaal:

  • Omdat de accommodatie kleinschalig en overzichtelijk is
  • Omdat er maximaal 7 gezinnen aanwezig zijn
  • Omdat er een omheinde tuin is
  • Omdat er vaste etenstijden zijn
  • Omdat kinderen zich vrij kunnen bewegen en niet lastig gevonden worden
  • Omdat jij als ouder geen lijst met huishoudtaken hebt en kunt ontspannen [wij verzorgen grotendeels het eten voor jullie]
  • Omdat we een paar keer de kinderen onder onze hoede nemen, waardoor jullie even echt je eigen ding kunnen doen
  • Omdat er gelijkgestemde gezinnen zijn
  • Omdat je gewoon kunt praten over de dingen waarmee je struggled binnen je gezin
  • En omdat het hele gezin vindt wat hij of zij nodig heeft, alles kan en mag binnen de grenzen van veiligheid en respect

Structuur, duidelijkheid en voorspelbaarheid is in het bijzonder prettig voor bijvoorbeeld hooggevoelige kinderen [HSP], voor kinderen met ADHD en kinderen met een vorm van Autisme. Het is ook een hele fijne plek voor jouw gezin als je merkt dat je kinderen goed varen op structuur en duidelijkheid, zonder dat er enige vorm van diagnose is gesteld. 

Denk je: “Wauw, dit is wat ik zoek!”, tussen 29 juli en 12 augustus organiseert Leonie twee vakantieweken in het Proefhotel in Rauris, onder begeleiding van Hans & Nel [van voorheen de geliefde plek deBerghut.com]. Leonie houdt van de zon en van lezen, ze zal op verschillende momenten in de weken op een bankje in de tuin te vinden zijn. Schuif gerust een paar keer aan als je een luisterend oor zoekt en gebruik wilt maken van alle kennis en tips rondom omgaan met gevoelige kinderen. Want dat is jarenlang haar werk geweest en nu combineert ze dat met haar passie voor Oostenrijk. Vanaf 2003 werkt ze – met een achtergrond als kindercoach – met veel toewijding in het (speciaal) basisonderwijs. Daarvoor was ze werkzaam in het toerisme. 

Meer informatie over deze vakantie? Metleonie.nl