Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Rolstoelvriendelijk
Koe in de Kost
Luxe vakantiehuizen
1 - 8 personen
vanaf € 315 per weekend

De leukste vakantie voor kinderen!

Bij Koe in de Kost slaap en leef je op de boerderij van Frans en Truus Alferink in het Overijsselse Heeten, tussen de Hanzesteden Deventer en Zwolle, de Veluwe en de Sallandse Heuvelrug. Midden in het weiland slaap je met de hele familie in een Grondulow, pal naast de koeien die de hele dag loom staan te grazen en herkauwen.

Grondulows – een uniek logeerconcept

Tijdens je verblijf bij Koe in de Kost overnacht je in een bijzondere Grondulow voor max. 5 of max. 8 personen. Er gaat een enorme rust uit van de luxe en comfortabele Grondulows die geweldig uitzicht hebben op het weiland. De Grondulows zijn een uniek ontwerp, robuust, stoer en onopvallend in het boerenlandschap. Het zijn bijzondere vakantieverblijven, halfrond met een groen grasdak. Ze zijn opgebouwd met duurzame en natuurlijke materialen. Het dak bestaat uit boomstammen. De Grondulows zijn van alle gemakken voorzien. Een compleet ingerichte keuken, een zithoek bij de gezellige kachel en een eettafel met bijzondere eetstoelen. Na een dag in de buitenlucht slaap je heerlijk op de comfortabele bedden.

Kom slapen en beleef de boerderij

Je wordt ontvangen met een versgebakken taart van boerin Truus en je kunt (desgewenst) boer Frans meehelpen met het voeren van de koeien, melken, tuinieren en andere boerderijklusjes. In de moestuin kun je lekker met je handen in de aarde wroeten. In het voorjaar worden er zaadjes gezaaid die uitgroeien tot echte groente en aardappelen. Samen met boerin Truus kun je de groente en aardappelen oogsten, om ze later zelf te bereiden en op te eten. Met de melk van de koeien kan je zelf kaas maken. Je bent er een hele dag mee bezig, maar uiteindelijk heb je dan wel een eigen kaas gemaakt! Op de boerderij scharrelen ook kippen buiten rond. ’s Avonds gaan ze graag op stok in het kippenhok, waar jij ’s ochtends eieren kan rapen voor bij het ontbijt. Kinderen vinden hier een speelparadijs. Eindeloos de pony’s borstelen, er een rondje mee lopen, in de hooiberg spelen, mee op de trekker, koeien melken, op de skelter rijden….

Bij Koe in de Kost beleef je de boerderij en het platteland met al je zintuigen: kijken, luisteren, ruiken, voelen en proeven!

Bezig...
Ga naar de website
Koe in de Kost Stokvisweg 10 8111 RS Heeten

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: