Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Kerstvakantie
Wat ga jij doen in de kerstvakantie? De drukte ontvluchten in een huisje of juist met familie en vrienden een groot huis huren? Bekijk alle tips.

Vakantietips

Bekijk de selectie »

Op wintersportvakantie

Wie droomt van een witte kerst wordt in Nederland vaak teleurgesteld. De kans dat je in ons land op 25 december wakker wordt in winter wonderland is niet heel groot. Als je in de kerstvakantie op wintersport gaat, heb je meer geluk en word je vrijwel zeker wakker in een witte wereld. En niet alleen de sneeuw, maar ook het samenzijn en het plezier op de piste zijn natuurlijk redenen om te gaan. Stel je eens voor… je wordt op eerste kerstdag wakker, geniet samen van een uitgebreid ontbijt, brengt de dag door in de sneeuw en sluit ‘s avonds af met een uitgebreid diner. Geen verplichtingen, alleen maar plezier!

Zin om op wintersport te gaan in de kerstvakantie? Lees hier al onze tips voor een wintersportvakantie.

Aan de drukte ontsnappen in de kerstvakantie?

Een brunch, diner, oud & nieuw feestje, nieuwjaarsborrel… Als je niet uitkijkt wordt de hele kerstvakantie volgepland met (familie)bezoekjes en ‘verplichtingen’. Vaak hartstikke gezellig en je bepaalt uiteindelijk natuurlijk zelf waar je wel of niet heen gaat. Maar… misschien vind je het stiekem ook wel een heel fijn idee om de drukte dit jaar te ontvluchten en de feestdagen in alle rust door te brengen. Met z’n tweeën, met je gezin of misschien wel in je eentje.

Speciaal voor iedereen die aan de drukte in de kerstvakantie wil ontsnappen hebben we de mooiste vakantiehuisjes verzameld.

De mooiste groepsaccommodaties met familie & vrienden

Wil je niet ontsnappen aan de drukte, maar juist zoveel mogelijk tijd door brengen met vrienden en/of familie? Boek een groepsaccommodatie en geniet van een paar dagen vol gezelligheid. Hoe fijn is het als je na het kerstdiner nog eindeloos kunt natafelen en niemand meer in de auto hoeft te stappen? De volgende dag met z’n allen ontbijten en daarna op pad in de omgeving. Of blijf lekker thuis en breng de dag door met spelletjes spelen, bijkletsen, relaxen… In een groepsaccommodatie heeft iedereen een eigen plek én heb je alle ruimte om samen te zijn. Heb je graag wat meer privacy? Kies dan voor een groepsaccommodatie met eigen badkamers.

Zithoek nr 2 in de kasteelboerderij met een bank en losse fauteuils

Op vakantie in een ander seizoen?

Bekijk ook deze tips voor:
Vakantietips

Wat ga jij doen in de kerstvakantie? De drukte ontvluchten in een huisje of juist met familie en vrienden een groot huis huren?