Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Box&breakfast
Glazen huisjes
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Slapen in de natuur

Box&breakfast is een uniek slaapconcept; glazen units in de natuur. Op vier locaties rondom het Brabantse Boxtel vind je deze bijzondere glazen huisjes, waarin je een bent met de natuur. Kies jij voor een nacht rust, ontspanning en samen naar de sterren staren? Ontsnap uit de sleur van alledag en ga het pure avontuur aan. Ontwaak middenin Het Groene Woud en geniet van een heerlijk ontbijt met streekproducten.

1000-sterren overnachtingen

De transparante slaapunits zijn uniek in Nederland. Ze staan elk op een andere locatie, in alle rust. Val in slaap met de sterren, ontwaak bij de eerste zonnestralen van het gekwetter van de vogels. Het tweepersoons bed is een comfortabele boxspring, met een klamboe eromheen. De perfecte plek om echt even terug naar de basis te gaan, met beperkte faciliteiten. Gelukkig is er wel een toilet, én een jerrycan met water om je te wassen. Drinkwater is ook aanwezig, net als een koelbox. Alles wat je nodig hebt toch?!

Het ontbijt bestaat uit streekproducten. Zie je jezelf al zitten, met je voeten in het gras? Al het goede van het Brabantse land dichtbij!

De locaties van box&breakfast

De vier glazen boxen staan in de gemeente Boxtel in Brabant, in het Nationaal Landschap het Groene Woud. Een perfecte centrale ligging tussen Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Elke locatie heeft een eigen charme. Bij locatie Dommelzicht kijk je vanuit je bed uit over bos, weiland en water. Wil je het boerenleven van dichtbij ervaren? Bij locatie ’t Dommeltje staat de box in de wei. Het liefst wild spotten? Kies dan voor de box van locatie Geelders, in een weiland tegen natuurgebied Geelders aan of voor locatie Wildspot. Bij beide locaties worden regelmatig reeën gespot die de weilanden oversteken.

Als gast ontvang je een box met informatie over Boxtel en de omgeving. Met tips voor wandelingen, fietstochten en informatie over de natuurgebieden. Beleef Boxtel op jouw manier, vanuit een box&breakfast. Op avontuur in de natuur!

Ga naar de website


Box&breakfast Boxtel

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: