Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Herberg De Smidse
Hotel herberg
2 - 8 personen
vanaf € 32 per nacht

Een authentiek hotel en pleisterplaats

Hotel Herberg De Smidse is een begrip in Zuid-Limburg; een eenvoudig maar leuk hotelletje, bergschoen- en rugzakvriendelijk! De Smidse is een van de bijzondere plekjes langs het Vijlenerberg Kroegjesroutepad. Wandelen door het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap in combinatie met heerlijk eten en drinken. Wat wil je nog meer?

De sfeer bij de Smidse is gemoedelijk, warm en gastvrij. Een fijne plek om te genieten van heerlijk eten en drinken na een wandeling in het Limburgse Heuvelland.

Verse vlaai en Perzische tapijtjes

Herberg De Smidse heeft een heerlijk terras, waar je bijna altijd buiten in ’t zonnetje kunt zitten en kunt genieten van de lekkerste vlaai uit de omgeving! Binnen in de kneuterige herberg vind je een authentieke eetkamer met Perzische tapijtjes op de tafels en vergeelde foto’s aan de muur. ’s Avonds geniet je hier van een (h)eerlijke maaltijd! Op de kaart geen ingewikkelde en hippe gerechten, maar oma’s groentesoep, kaasplankjes met kaas uit de directe omgeving en streekgerechten. Stevige kost voor tijdens een stevige wandeling in het Geuldal.

Slapen in Herberg de Smidse

Blijven slapen? Op de kamers vind je geen tv of telefoon, maar wel goede bedden, bloemetjesbehang en een stukje nostalgie! Aan charme geen gebrek. Logeren bij De Smidse in Limburg is zoals vroeger bij oma thuis! Geen hectiek, maar rustig genieten van alles wat er om je heen gebeurt. Even een beetje terug naar af…

Herberg De Smidse Molenweg 9 6285 NH Epen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: