Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Theehuis Komkommerin
Thee en taart
vanaf 1 persoon
vanaf € 18 voor een high tea
Ga naar de website Reserveren

Een warm welkom voor iedereen

Theehuis Komkommerin in het Limburgse Castenray is een adres waar iedereen zich thuisvoelt én waar iedereen terugkeert! Waarom? De gemoedelijke huiselijke sfeer, het warme welkom door de gastvrouw, de fijne plekjes binnen en buiten, de smakelijke theesoorten en natuurlijk niet te vergeten de komkommersoep zijn enkele redenen. De overige redenen mag je zelf ontdekken!

Kopje komkommersoep?

Kom binnen in het knusse theehuis voor een heerlijk kopje thee, een goede cappuccino of… een kopje huisgemaakte kromme komkommersoep van komkommers uit de eigen kwekerij. Een stuk huisgemaakte appeltaart staat uiteraard ook op de kaart en wat dacht je van caramel short cake of een beschuitje met aardbeien (uit eigen kas). Ga niet naar huis zonder geproefd te hebben van het homemade ijs.

High tea met de lekkerste thee

‘De komende uren ga ik jullie verwennen met vier gangen zoete en hartige lekkernijen!’ Zo verwelkomt Jolein je in haar theeparadijs wanneer je gereserveerd hebt voor de high tea (te reserveren vanaf 4 personen). De high tea begint met een kopje komkommersoep (uiteraard), gevolgd door verse scones met clotted cream en jam, overheerlijke (gorgonzola-peren)quiches, sandwiches en een afsluitende zoete ronde. Bij elke ronde wordt een andere thee geserveerd. Ooit gehoord van champagnethee, oma’s snoeppot thee, keuteltjesthee, wittebloemetjesthee of chocoladethee? Aan elk kopje thee hangt een vrolijk gekleurd stukje papier, met een spreuk. Het zijn de kleine dingen, die je hart laten zingen…

Kom, kom er in!

Na een wandeling in de omgeving, langs de Lollebeek of de Castenrayse Vennen, of een fietstocht langs rozenvelden en blauwe bessen kwekerijen ben je van harte welkom om je verhaal te delen met gastvrouw Jolein. Kom!

Bezig...
Ga naar de website


Theehuis Komkommerin Castenrayseweg 32 5811 AM Castenray

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: