Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Vakantiehuis Gelderland
Gelderland, qua oppervlakte de grootste provincie van ons land, is een veelzijdige vakantiebestemming. Veel natuur, rivieren, platteland, gezellige steden, knusse dorpen... Gelderland heeft het allemaal! Om het feest compleet te maken logeer je bij een bijzonder plekje, een mooi vakantiehuis in Gelderland waar je alle ruimte hebt om samen te genieten van een fijne vakantie of onvergetelijk weekendje weg.

Bijzondere plekjes in Gelderland

Bekijk de mooiste vakantiehuizen »

Wat ga je doen in Gelderland?

Wie aan Gelderland denkt, denkt natuurlijk aan de Veluwe! Een prachtig en veelzijdig natuurgebied met twee Nationale Parken: Veluwezoom, het oudste Nationale Park van Nederland, en de Hoge Veluwe. Ontdek de heuvels, bossen, heiden en stuifvlakten in N.P Veluwezoom tijdens een mooie wandeling, beklim de Posbank, bezoek het Kröller-Müller Museum, ga wild spotten of stap op de (gratis) witte fietsen voor een mooie tocht door Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Behalve de Veluwe heeft Gelderland nog veel meer bijzondere plekjes die je wilt ontdekken. De boomgaarden in de Betuwe (extra mooi in de bloesemtijd), de ruimte in de Achterhoek, historische Hanzesteden, Arnhem, Nijmegen… Boek gerust een paar dagen extra in een huisje!

Landrover safari op de Veluwe

Alle vrijheid in een vakantiehuis in Gelderland

Vrijheid, blijheid wanneer je een vakantiehuis boekt, je hoeft namelijk met niemand rekening te houden en bepaalt zelf hoe de dag eruitziet. Extra vroeg ontbijten zodat je bij zonsopkomst wild kunt spotten of juist een keer wat langer blijven liggen? Ga je gang! Ook is het fijn dat je in een vakantiehuis ieder een eigen plek hebt, maar ook alle ruimte om samen te zijn.

Hert met groot gewei

Onze favoriete vakantiehuizen in Gelderland

Op Bijzonder Plekje vind je een verzameling van de mooiste vakantiehuizen in Europa. Een aantal van onze favoriete huisjes in Gelderland:

  • Buitenhuisje Berg en Dal voor 2 tot 3 personen, op fietsafstand van Nijmegen.
  • Boshuisje XL in Epse, aan de rand van het bos en vlakbij de IJssel en Deventer. Geschikt voor 8 personen.
  • De Oude Zondagschool: een 6-persoons vakantiehuis gevestigd in een monumentaal pand in de Achterhoek.
  • Bosvilla hygge in Epe, aan de rand van de Veluwe, met plek voor 6 personen.
  • Waar het Wondert in de Achterhoek, waar je onder andere kunt overnachten in een knus vakantiehuisje.Bijzondere plekjes in Gelderland

Gelderland, grootste provincie van ons land, is een veelzijdige vakantiebestemming. Ontdek het vanuit een vakantiehuis Gelderland.