Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

La Fermette Lot

6-persoons vakantiehuis
1-6 personen
vanaf € 475 per week
Ga naar de website

Vakantiehuis La Fermette Lot is een bijzonder smaakvol ingericht vakantiehuis, centraal gelegen in Frankrijk. De inrichting is een mix van landelijk en vintage. Het authentieke karakter van de Franse boerderij is zoveel mogelijk bewaard gebleven. De originele houten vloer ligt nog in de slaapkamers, de oude gebinten zijn zichtbaar en op de benedenverdieping liggen nog oude terracotta tegels. Het vakantiehuis is de perfecte mix tussen comfort en authenticiteit!

Logeren in een woonmagazine

Het vakantiehuis, van Harold en Johan, is geschikt voor 1-6 personen. Er zijn drie mooie slaapkamers op de eerste verdieping. Op de begane grond ligt de sfeervolle woonkamer met houtkachel. De woonkeuken heeft ook een gezellige houtkachel en nodigt uit tot lang tafelen. Er ligt een grote tuin bij het huis, met fruitbomen in het gras en verschillende plekken om te zitten. BBQ-en doe je met de buitenhaard, die daarna lang kan blijven branden tijdens een zalige zomeravond. Ook voor (kleine) kinderen is La Fermette Lot een heerlijke plek, met een grote tuin, tafeltennistafel en een zwembadje (om op te zetten).

Niets hoeft!

La Fermette Lot ligt in een rustige streek, L'Indre in midden Frankrijk. Je gaat hier al snel mee op het ritme van de Franse dag. De rust en stilte geven je gelijk bij aankomst een ontspannen gevoel. Het glooiende landschap nodigt uit tot lange wandelingen. Op de marktjes in de buurt vind je heerlijke streekproducten om 's avonds mee te koken onder het genot van een goed glas Franse wijn. De ligging van het huis is perfect om een week vakantie in Zuid-Frankrijk te combineren met een week op deze boerderij vol mooie vondsten.

Vakantie in Frankrijk bij La Fermette Lot - niets hoeft, alles mag! 

Verhuurperiode

La Fermette Lot wordt verhuurd van april tot oktober.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.