Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
Terragora Lodges
Boomhut & cabanes
1 - 2 personen
vanaf € 80 Per nacht
Ga naar de website

Bijzonder overnachten in Afrikaanse stijl

Terragora Lodges, een stukje Afrika in de Franse Vendée. Verscholen in de natuur liggen de hutten en unieke accommodaties van de lodge, omringd door glooiende heuvels, puur natuur en rust. Het is een bijzondere ervaring om Afrika te voelen, terwijl je in Frankrijk bent.

Wordt één met de natuur

In de hutten en lodges van Terragora is het niet moeilijk om je verbonden te voelen met de natuur. Het gebruik van klei, riet, bladeren en andere natuurlijke materialen geven de verblijven een ecologische uitstraling. De unieke ontwerpen geven een extra touch aan je verblijf. Het is moeilijk kiezen waar je het liefst slaapt. Hou je van luxe & uniek, maak dan een keuze uit Chrysalis Lodge (als een druppel aan de boom), Borrow Lodge (geinspireerd op de Afrikaanse lemen huizen) of Water Lily (verstopt in het groen aan een vijver). De lodges zijn uitgerust met een slaapgedeelte, terras en badkamer met wc. De cabanes in verschillende soorten (van Afrikaans ‘hutje’ tot vogelnest variant) zijn iets meer back to basic; hier is geen eigen badkamer maar gezamenlijke sanitair voorzieningen. Waar je ook slaapt, je bevindt je altijd omringd door groen, met vogelgeluiden als achtergrondmuziek.

Ecologisch restaurant

Het restaurant van Terragora is het centrale middelpunt. Hier ontmoet je mensen, geniet je samen van een lekkere maaltijd, lees je in alle rust een boek en relax je met een drankje in de lounge. Bestel iets lekkers voor bij de thee, neem iets mee voor onderweg of kom ’s avonds dineren. Alles wordt zoveel mogelijk bereid met verse producten van het seizoen, geleverd door lokale producenten. Groenten en fruit komen uit eigen moestuin en dat proef je! Heerlijk!

Ga naar de website
Tip van Marleen!

Combineer je verblijf in de groene heuvels van de Vendée met een verblijf aan de kust. Dicht bij het strand ligt Le Ferme du Marais Girard, met een zelfde duurzaam & ecologisch beleid. Verwenadressen met een groen tintje.Terragora Lodges La Poizelière, 85590 Les Epesses

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: