Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Duurzaam plekje
Persoonlijk getest
La Ferme du Marais Girard
Ecolodge
1 - 7 personen
vanaf € 700 per nacht
Ga naar de website

Ecolodge op loopafstand van zee

Brétignolles sur Mer is een badplaats tussen Les Sables d’Olonne en St. Gilles Croix de Vie in de Vendée. Op loopafstand van het zandstrand ligt de ecolodge La Ferme du Marais Girard, een echt bijzonder plekje!

Design op de boerderij

Een authentieke boerderij is (onder architectuur) verbouwd tot unieke designlodge, met appartementen en ponton villa’s. Het zijn vooral de villa’s die indruk maken. Volledig gebouwd van duurzame materialen, met grote lichte ruimtes. De woonkamer (met houtkachel) en keuken lopen in elkaar over met aan beide zijden van de woning enorme glazen schuifdeuren/-ramen. Wanneer je alles open zet, heb je het gevoel buiten te leven. Er zijn slechts 5 villa’s voor 4-6 personen met elk een groot houten terras met een hangmat, picknicktafel, tuin en een buitendouche.

Delicatessen & bio maaltijden

Naast de designvilla’s biedt La Ferme du Marais Girard ook een aantal appartementen, een fijn zwembad, een ‘kas’ waar groente & fruit verkocht worden en een delicatessen winkel met streekproducten, biologische producten en lekkernijen. Geen zin om te koken op vakantie? Geniet van de (h)eerlijke 100% bio maaltijden van La Cuisine de Marylou (de huistraiteur c.q. gastvrouw) of de gezelligheid in de theesalon.

Ga naar de website
La Ferme du Marais Girard 116 Rue du Marais Girard, 85470 Bretignolles-sur-Mer

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: