Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Honden welkom
Persoonlijk getest
Monsieur Deux
Boutique gîtes
1 - 6 personen
vanaf € 800 per week

Twee bijzonder mooie vakantiehuizen

Monsieur Deux ligt in een rustige streek, de Berry in midden Frankrijk. Wanneer je een vakantie boekt in een van de boutique vakantiehuizen, ga je al snel mee op het ritme van het leven op het Franse platteland. De rust en stilte geven je bij aankomst direct een vakantiegevoel.

Boutique gîtes van Monsieur Deux

Bij beide vakantiewoningen is het authentieke karakter zoveel mogelijk bewaard gebleven. De originele houten vloeren liggen nog in de slaapkamers, de oude gebinten zijn zichtbaar en op de benedenverdieping liggen nog oude terracotta tegels. Het interieur is een smaakvolle combinatie van design en vintage meubelen en objecten, afkomstig van verschillende ontwerpers en winkels, zoals StudioErikGutter, tot aan brocantes in Frankrijk en Zwitserland. De huizen bieden de perfecte mix tussen comfort en authenticiteit!

La Fermette Lot

La Fermette Lot is een smaakvol ingericht vakantiehuis, voor 6 personen. De inrichting is een mix van landelijk, design en vintage. Er zijn drie mooie slaapkamers op de eerste verdieping. Op de begane grond ligt de sfeervolle woonkamer met houtkachel. De woonkeuken heeft ook een gezellige houtkachel en nodigt uit tot lang tafelen. Er ligt een grote tuin bij het huis, met fruitbomen in het gras en verschillende plekken om te zitten. BBQ-en doe je met de buitenhaard, die daarna lang kan blijven branden tijdens een zalige zomeravond. Ook voor (kleine) kinderen is La Fermette Lot een heerlijke plek, met een grote tuin, tafeltennistafel en een zwembadje.

Le Chateau

6-persoons boutique gîte Le Chateau ligt naast de Fermette en heeft een heel eigen karakter, door de persoonlijke stijl van Harold en Johan. Warme kleuren, stijlvolle meubels en unieke details. Ook Le Chateau heeft drie slaapkamers, waarvan eentje op de begane grond. Er is een binnentuin en een grote tuin met boomgaard aanwezig waar kinderen zich vermaken met balspelen, volleybal en jeu de boules. Alle ruimte om te rennen en spelen. In de zomer staat er een zwembadje. Gezellig BBQ-en, een kampvuur maken… nooit meer naar huis!

Niets hoeft!

Het glooiende landschap rondom Monsieur Deux nodigt uit tot lange wandelingen. Op de marktjes in de buurt vind je heerlijke streekproducten om ’s avonds mee te koken onder het genot van een goed glas Franse wijn. De authenticiteit van deze nog rustige streek zal je liefde voor Frankrijk nog meer laten groeien.

Vakantie in Frankrijk bij Monsieur Deux – niets hoeft, alles mag!

Bezig...
Ga naar de website
Tip!

De ligging van Monsieur Deux is perfect om een week vakantie in Zuid-Frankrijk te combineren met een week op deze locatie vol mooie vondsten.Monsieur Deux Le Grand Plessis-Saint Août

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: