Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Maison de Charme
Boutique vakantiehuizen
2 - 15 personen
vanaf € 170 per nacht

Charmante vakantiehuizen in de Dordogne

Maison de Charme biedt een drietal vakantiehuizen in en rond Saint Martin de Gurson, een klein dorp aan de rand van de Franse Dordogne. De huizen zijn met zorg verbouwd en smaakvol ingericht. Het authentieke karakter is in stand gehouden en aangevuld met alles wat je mag van verwachten bij een luxe vakantiewoning: van privé zwembad tot jacuzzi.

Luxe vakantiehuizen voor 2 tot 15 personen

De drie vakantiehuizen hebben elk een eigen verhaal. Dorpshuis La Maison aux Volets Bleus was vroeger de thuisbasis van de apotheker van Saint Martin de Gurson, vandaag de dag is het een vakantiehuis met 5 slaapkamers, 3 badkamers en een grote tuin. Maison Boutique Unique ligt aan de rand van het dorp, heeft 5 slaapkamers en een idyllische tuin met prachtig vrij uitzicht. De oude kasteelhoeve La Chartreuse des Moulins ligt in het dorp verderop en is te herkennen aan de twee torentjes. De luxe woning biedt plaats aan maximaal 15 personen en heeft uitzicht op de omliggende wijnvelden. Alle huizen hebben een verwarmd zwembad en jacuzzi. Ook aan de kinderen is gedacht: speelgoed, fietsjes en ander vermaak liggen bij aankomst voor je klaar.

Aanschuiven maar bij de table d’hôtes

Wie een keer geen zin heeft om te koken kan aanschuiven voor een table d’hôte. Hoe, wat en waar dit is, dat verschilt nogal eens. Een chef aan huis, een ovengerecht dat aan de deur wordt bezorgd, een gastentafel bij het restaurant in het dorp, een diner in een kasteel… Ook is het leuk om ’s zomers een dorpsfeest bij te wonen of een bezoek te brengen aan een van de vele wijngaarden of -kastelen in de buurt. Vive la France!

Bezig...
Ga naar de website


Maison de Charme 24610 Saint Martin de Gurson Dordogne

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: