Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

In de hippe Kip

Gepimpte (sta-)caravans
1-4 personen
vanaf € 130 per nacht
Ga naar de website

Hoe leuk is dit?! Logeren in een hippe Kip op charme camping de Vledders in Schipborg, Drenthe! Maartje van 'In de hippe Kip' heeft een aantal oer-Hollandse Kipcaravans omgetoverd tot ras kippen. De oldtimers ondergingen een metamorfose. Van oubollig bruin-met-oranje naar fris wit-met-rood-en-roze, met leuke details als bloemetjes gordijnen, porseleinen knopjes op de kastjes, kanten tafelkleedjes en vintage lampenkappen. Je kunt kiezen uit vier gepimpte caravans: een twee-, drie- of  vierpersoonskip. Een tentje bijplaatsen mag natuurlijk altijd en sommige bedden zijn zo groot dat er wel een kindje bij past.

Kippen op de camping

Charme Camping de Vledders ligt in het prachtige Nationaal Park 'de Drentsche Aa', op de flanken van de Drentse Hondsrug en op de overgang naar het stroomdal van de Drentsche Aa in de nabijheid van het oude esdorp Schipborg. Binnen twintig minuten sta je midden op de grote Markt van Groningen! De Kippen op de camping in Drenthe hebben geen stromend water, en ook geen  wc. Het blijft dus kamperen... Wel zit er een koelkastje met gasfornuisje in en is alles aanwezig om te koken. Beddengoed hoef je ook niet mee te nemen, je wordt namelijk verwelkomd met een opgemaakt bed. Ook aanwezig: goede leesboeken, tijdschriften en informatie over de omgeving. Ga jij binnenkort met de Kip op stok?

Gepimpte stacaravan

Liever iets meer ruimte? Boek een van de twee gepimpte stacaravans. Hippe kippen die nergens naar toe gaan: sta-Kippen! Nr. 1 is een ruime stacaravan (2.80 x 7.00) voor 4 personen, in frisse kleuren en weelderige bloempatronen. De tweede Sta-Kip heeft 2 slaapkamers (eentje met een 2-persoons bed en eentje met een kinderstapelbed van 1.80 x 60). Als je de foto's ziet, wil je gelijk inpakken en wegwezen! 

Kamperen in de stad

Op zoek naar een bijzonder plekje in de stad Groningen? Boek de 2-persoons Lander Graziella die op de Stadsparkcamping van Groningen staat. Al net zo mooi gepimpt als de Kippen bij Vledders.

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.