Even geduld...
Schrijf een recensie
In de hippe Kip
Gepimpte (sta-)caravans
1 - 4 personen
vanaf € 130 per weekend (vr-ma)

Kippen te huur

Hoe leuk is dit?! Logeren in een hippe Kip op charme camping de Vledders in Schipborg, Drenthe! Maartje heeft een aantal oer-Hollandse Kipcaravans omgetoverd tot ras kippen.

Gepimpte caravans

De oldtimers ondergingen een metamorfose. Van oubollig bruin-met-oranje naar fris wit met leuke details als kleurrijke kussens, stippenbehang, bloemetjes gordijnen, porseleinen knopjes op de kastjes, kanten tafelkleedjes en vintage lampenkappen. Je kunt kiezen uit vier gepimpte caravans. Een tentje bijplaatsen mag natuurlijk altijd en sommige bedden zijn zo groot dat er wel een kindje bij past. De Kippen op de camping in Drenthe hebben geen stromend water, en ook geen wc. Het blijft dus kamperen. Wel zit er een koelkastje met gasfornuisje in en is alles aanwezig om te koken. Beddengoed hoef je ook niet mee te nemen, je wordt namelijk verwelkomd met een opgemaakt bed. Ook aanwezig: goede leesboeken, tijdschriften en informatie over de omgeving. Ga jij binnenkort met de Kip op stok?

Hippe stacaravans

Liever iets meer ruimte? Boek een van de drie gepimpte stacaravans. Hippe kippen die nergens naar toe gaan: sta-Kippen! Nr. 1 is een ruime stacaravan (2.80 x 7.00) voor 4 personen, in frisse kleuren en weelderige bloempatronen. De andere Sta-Kippen hebben 2 slaapkamers (eentje met een 2-persoons bed en eentje met een kinderstapelbed van 1.80 x 60). Als je de foto's ziet, wil je gelijk inpakken en wegwezen! 

Kippen op de camping

Charme Camping de Vledders ligt in het prachtige Nationaal Park 'de Drentsche Aa', op de flanken van de Drentse Hondsrug en op de overgang naar het stroomdal van de Drentsche Aa in de nabijheid van het oude esdorp Schipborg. Binnen twintig minuten sta je midden op de grote Markt van Groningen! 

Bezig...
Ga naar de website


In de hippe Kip Zeegserweg 9469 PL Schipborg

Thema's uit dit plekje