Even geduld...
Lezen
Plekjes
Informatie
lezen
Plekjes
bekijken
Kleine huisjes
Kleine huisjes, groot geluk. Een (vakantie-)huisje hoeft niet groot te zijn, om grootse ervaringen op te doen. Je hebt maar heel weinig nodig om gelukkig te zijn. Een prachtig plekje in het bos, een fantastisch uitzicht, een houtkacheltje om je te warmen, totale stilte om je heen: het zijn kleine dingen die je hart laten zingen.

Klein maar fijn

Bekijk de huisjes »

Zijn die knusse huisjes iets voor jou?

Absoluut! Iedereen gaat genieten van een nachtje weg, weekendje weg of vakantie in een mini-huis. Het is namelijk niet de oppervlakte, maar de sfeer, de locatie, het uitzicht….

Mocht je bang zijn dat een kleiner huis niet het gewenste comfort heeft, niet gevreesd! Ook de kleinere vakantiehuizen kunnen van alle luxe voorzien zijn. Heb je meer behoefte aan klein en basic, ook dat kan. Voor iedereen is wel een gepast huisje te vinden.

Huisje met geel fluwelen bankje, palmbladeren behang en eethoek

Een paar favoriete huisjes

Op Bijzonder Plekje vind je een paar hele fijne huisjes. Tiny Houses die nu zo hip zijn, ook om in te wonen, boomhutten, cabins, huisjes in het bos. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel eentje te vinden.

Ik deel graag een paar van mijn favorieten met je:

  • Nutchel in België: back to basic in deze huisjes in het bos. Zelf hout hakken, de kachel opstoken, eten bij kaarslicht…
  • Slow Cabins in België: opgaan in de natuur in de Slow Cabins waar de tijd echt langzamer lijkt te gaan.
  • Luxe Huisjes in Drenthe: het Wellness-House en Tiny House zijn klein, maar echt zo heerlijk. Comfortabel, warm en sfeervol.
  • Tiny Float in Noord-Holland: een drijvend huisje, in de haven van Andijk. Voor twee personen, maar met alles erop en eraan.
  • Tralaluna Tiny House in Drenthe: een zelfgemaakt creatief huisje voor twee. Houtkacheltje er in, fantastisch uitzicht en genieten maar!
  • Sterrenkubus in Twente: sterren kijken vanuit je bed. Een bijzonder concept met alles op een paar vierkante meter.

Stuk voor stuk klein maar fijn, groots genieten!

 

Hoe fijn het is, moet je echt zelf gaan ontdekken. De romantiek, het knusse karakter, de sfeer; heb ik je overtuigd?

Bekijk ook de leukste tiny houses te huur
Klein maar fijn

Kleine maar o zo fijne huisjes. Op een bijzondere locatie in het bos, strandhuisjes, tiny houses. Ontdek de leukste kleine huisjes.