Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
B&B Dalauro
B&B
1 - 2 personen
vanaf € 100 per nacht

Luxe B&B in Zuid-Limburg

Altijd welkom! is de lijfspreuk van Rob en Laura van Bed & Breakfast Dalauro in Limburg. Die lijfspreuk maken ze meer dan waar. De koffie met huisgemaakte brownies staan voor je klaar. De openhaard en kaarsen branden bij binnenkomst, het is aangenaam warm en gezellig! Je voelt je direct meer dan welkom.

Huis op de heuvel

Dalauro Bed & Breakfast ligt op een heuvel, aan een landweggetje. Een perfecte ligging temidden van een glooiend landschap en met wandel- & fietsroutes voor de deur. De B&B is met veel zorg en liefde ingericht. Naast luxe en comfortabele gastenkamers is er een sfeervolle gemeenschappelijke ruimte. Hier wordt het ontbijt geserveerd, geniet je van een glas wijn bij de openhaard of lees je de krant aan de lange eettafel. ’s Avonds wordt aan deze lange tafel regelmatig een table d’hôte geserveerd, een heerlijke maaltijd in ongedwongen sfeer. Rob kookt graag en dat proef je! Italiaanse invloeden op je bord (da Laura), een goed glas wijn en de avond kan niet meer stuk….

Italiaanse invloeden

’s Ochtends wacht een uitgebreid ontbijt met streekproducten. Bij elk product heeft Rob een mooi verhaal! Wanneer je de paden op gaat, kan je een lunchpakket mee krijgen. Aan het eind van de dag ontspan je je spieren in de sauna of geniet je op het terras van de mooie binnenplaats van de zonsondergang. Dalauro B&B is een luxe accommodatie maar wel met een heel gemoedelijke, bijna huiselijke sfeer. Voeg daar verrukkelijke maaltijden aan toe en de ingrediënten zjin daar voor een onvergetelijk verblijf.

Altijd Welkom!

B&B Dalauro Eyserheide 27 6287 NB Eys

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: