Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Nooz - wellnessreis naar het paradijs

B&B met wellness
1-5 personen
vanaf € 95 per persoon
Ga naar de website

Nooz, alleen voor pure genieters! Niet zomaar een wellness concept, maar een exclusief relaxconcept in het groen waar je 100% aandacht kunt besteden aan partner, familie of vrienden. Bijzonder, uniek en origineel. Zo speciaal dat Nooz al verschillende prijzen gewonnen heeft, van 'beste sauna' tot 'meest innovatief concept' en 'Luxury Wellness Retreat of the Year'. 

Verwen al je zintuigen!

Een (duo) massage, jacuzzi, hot tub... de wellness ervaringen van Nooz zijn zinnenprikkelend, om te voelen, te horen, te ruiken, te proeven en te zien. Midden in de natuur geniet je hier met elkaar, zonder vreemden, van een niet te evenaren privé wellness. Warmte, water en natuur spelen de hoofdrol, samen met jou en jouw gezelschap. De behandelingen en je wellness ervaring worden helemaal op jou afgestemd. Het enige dat jij hier doet is genieten, zonder tijd, zonder haast, zonder prikkels.

Blijf je slapen?

Wil je Nooz op haar best ervaren, blijf dan overnachten. In de Forest Lodge met floating bath en waterbed, in de Heaven Lounge met hemelbed, privé massageruimte en heerlijke heaven jacuzzi, de Image Lounge met luxe bad buiten op je eigen patio of in het glazen Design paviljoen. Liever verblijven in een design vissershuis aan zee? Boek dan Sea Nooz aan de kust. Waar je ook verblijft, overal worden je zintuigen geprikkeld terwijl je tegelijkertijd tot rust komt. En alles wordt voor jou op maat aangepast; van kleur licht in je kamer tot muziek, privé bioscoop en romantisch diner bij kaarslicht. Waar wacht je nog op? Romantischer en luxer ga je het niet vinden!

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.