Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
De ZIL
Bed & breakfast
1 - 6 personen
vanaf € 100 per nacht
Ga naar de website

Slapen in het groen

Bed & breakfast De ZIL ligt midden in het groene Vlaamse Kempenland, heerlijk rustig en met zicht op de bossen en de weilanden. Een nachtje ‘dromen tussen de bomen’ zorgt ervoor dat je ontspannen weer naar huis terugkeert!

Landelijke gezelligheid

Want welke kamer je bij De ZIL ook kiest, ze zijn alle drie even sfeervol ingericht. Met kleuren die bij de landelijke omgeving passen, heerlijke boxsprings, fijn bad- en bedlinnen, een aparte badkamer, een flatscreen… De gastenkamer op het gelijkvloers heeft zelfs een privé-terrasje en een van de kamers boven een infraroodstraler. Slapen als een roos dus en ’s ochtends ontwaak je met een vogelconcert (of wat wilde reeën) én een heerlijk ontbijtje van gastvrouw Dana. Bij mooi weer lekker buiten, op het terras.

Vergeet je wandelschoenen niet!

In de directe omgeving van De ZIL maak je prachtige wandel- en fietstochten door bossen, velden, heide en vennen. Overal beleef je de natuur weer anders. Even uitrusten kan in een van de vele bruine kroegjes óf je reserveert bij een van de wellness- en saunacentra in de buurt. Wat een zaligheid!

Ga naar de website


De ZIL Zillekespad, 2230 Herselt, België

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: