Even geduld...

Luxe groepsaccommodatie de Pollepleats in Zuidwest Friesland heeft haar faciliteiten sinds kort uitgebreid met een ijsbaan. Het weiland voor de boerderij kan vanaf nu onder water worden gezet als het gaat vriezen. Dit maakt de locatie nog leuker voor gezelschappen die in de winter naar Friesland komen.

In maart 2018 kon er bij de boerderij nog geschaatst worden op natuurijs. Of dat elke winter weer gaat lukken, is natuurlijk de vraag. Maar met de aanleg van de nieuwe ijsbaan hoeft het slechts een paar dagen te vriezen om te kunnen schaatsen. Durk Boschma, technische man bij de Pollepleats zegt; ‘Er komt een laag van ongeveer 20 cm. water op het weiland te staan, het is dus niet gevaarlijk als je eventueel door het ijs zou zakken’.

Na het schaatsen is het goed toeven in de luxe wellness aan het meer. Vanuit de privé sauna heb je schitterend uitzicht over het meer. Net alsof je op wintersport bent, maar dan in eigen land!

Over de Pollepleats:

De Pollepleats is een groepsaccommodatie voor 30-60 personen, gelegen in Friesland. Het is een prachtige locatie aan het water. Ruim, sfeervol en met de luxe van een wellness aan het water.

 

Meer weten over groepsaccommodatie de Pollepleats? Neem snel een kijkje!

Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: