Even geduld...
Schrijf een recensie
Le Vieux Moulin
5-persoons vakantiehuis
2 - 5 personen
vanaf € 365 per weekend
Ga naar de website

Sfeervol vakantiehuis op 15 minuten van Maastricht

Le Vieux Moulin de Dalhem is een vakantiehuis waar je blij van wordt! Net over de grens bij Maastricht ligt deze oude watermolen, langs het riviertje de Berwinne in Dalhem, België. Het is een klein maar super gezellig huis op een magische plek in Wallonië. Hier spreekt men Frans. Eet men Frans. Gedraagt men zich Frans. Bienvenue!

Hangstoel, houtkachel en hot tub

De oude watermolen is zorgvuldig ingericht met mooie spullen en brocante. In de woonkamer is het goed toeven met een goed boek op de bank of in de hangstoel bij de open haard. De eetkamer met stoere eettafel heeft zicht op de tuin en de Berwinne. Er is plaats voor 5 personen, maximaal drie volwassenen. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een kinderslaapkamer met een stoer driehoog stapelbed. De tuin is een oase van rust en ligt tegen de oude stadswallen van het eeuwenoude dorpje. In deze oase staat een hot tub op je te wachten!

Op vakantie in Frankrijk?

Le Vieux Moulin de Dalhem heeft een gunstige ligging. Binnen een kwartier sta je in het centrum van Maastricht. Shoppen in Aken, naar de bekende brocantemarkt in Tongeren… Tegenover de molen vind je een fijne winkel, gespecialiseerd in streekproducten. Vlakbij Dalhem ligt het leuke stadje Vise, waar je geweldig kunt winkelen. Exclusieve boetieks, heerlijke bakkertjes en traiteurs met de lekkerste hapjes. Elke woensdagochtend is er een gezellige markt waar je je echt in Frankrijk waant. Frankrijk was nog nooit zo dichtbij!

Ga naar de website
Handig om te weten!

Le Vieux Moulin wordt per weekend (vrij – ma), midweek (ma – vrij) of per week verhuurd (vrij – vrij). Le Vieux Moulin Dalhem Belgie

Thema's uit dit plekje