Even geduld...

Mag ik jullie voorstellen aan Lotte van der Meij, het gezicht achter het Friese inspiratieplatform Leven in Friesland, ofwel LiF. Lotte gaat vanaf nu regelmatig haar ontdekkingen en belevenissen in Friesland met ons delen. 

Wie is Lotte?

Ik ben in 1975 geboren in Friesland, in het ziekenhuis van Harlingen om precies te zijn. Mijn jeugd heb ik na Wommels en Bergum grotendeels in Leeuwarden doorgebracht. Hier heb ik ook gestudeerd. Sinds eind 1997 woon ik in Joure. De liefde bracht mij hier. Ik woon hier samen met mijn man Patrick en onze 2 zonen Martijn & Timo. Ik ben tekstschrijver en illustrator, in opdracht, maar ook zeker voor mijzelf als ontspanning en voor mijn site LiF.


Sinds wij met onze boot door Friesland varen, ontdek ik nog meer de schoonheid van onze provincie. Verborgen schatten zijn er op allerlei gebieden. Denk aan de weidse natuur, het vele water, gezellige plaatsjes met winkeltjes, events en eettentjes: er is zoveel. Dit inspireert mij om te delen. Friesland op de kaart te zetten en te laten zien waar je moet zijn voor al die leuke hebbedingen & belevenissen. Zo ontstond mijn site LiF. LiF staat voor Leven in Friesland. In de ruimste zin van het woord! Op mijn site vind je één en al inspiratie over het leven én Friesland. Hotspots verdeeld in 4 thema’s, blogs, sfeerfoto’s, illustaties, een uit agenda en nieuws.

Graag wil ik jullie ook inspireren, daarom ga ik jullie in mijn blogs meenemen en laten ervaren hoe mooi het in Friesland is. Uiteraard besef ik dat jullie daarna allemaal in de auto zullen springen en zelf hiernaar toe komen. Weetje, dat risico neem ik. Alleen al onze Wadden eilanden zijn zo bijzonder dat ze op de lijst van Wereld erfgoed UNESCO staan, zoveel moois: zo dichtbij, dat gun ik iedereen!

Veel plezier met het lezen van mijn blogs, bezoek, ga en ervaar het zelf.

Lotte van der Meij 

Neem een kijkje bij Leven in Friesland