Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Hut het pompeblêd
4-persoons trekkershut
1 - 4 personen
vanaf € 50 per nacht

Overnachten in N.P. de Alde Feanen

Het pompeblêd is een 4-persoons hut op het erf van Barbara en Jurjen, gelegen naast Natuurkampeerterrein De Reidplûm in het Friese Eernewoude. Je slaapt hier midden in N.P. de Alde Feanen, omringd door rust, ruimte en natuur.

Hippe hut in het groen

De hut is gebouwd door eigenaar Jurjen. Het is zo'n leuke plek in het groen; liefde op het eerste gezicht! De romantische bedstede, het stoere stapelbed, de gezellige zithoek met frisse kleurtjes; hier wil je gelijk een verblijf reserveren! En ik kan je uit eigen ervaring vertellen, 1 nacht is tekort! De omgeving heeft heel veel te bieden, maar neem vooral ook even de tijd om bij je hut te genieten. Zet een lekker kopje koffie, maak een eenvoudige maaltijd klaar en neem plaats aan de picknicktafel. Laat de rust en ruimte op je inwerken en je komt herboren terug!

N.P. de Alde Feanen

De locatie van het pompeblêd maakt deze plek nog eens extra bijzonder. Je overnacht midden in nationaal park de Alde Feanen, wat zeldzaam is. Loop het erf af en de mooiste wandelingen starten. Door weilanden, langs water, over bruggetjes. Liever fietsen? Fiets de route de 8 van Grou. Het water op kan op vele manieren: huur een kano bij Barbara en Jurjen, ga suppen, verken per sloep het nationale park of hijs de zeilen van een traditionele Skûtsje of Valk.

Bezig...
Ga naar de website
Outdoor Veldboom

Op het erf van Barbara en Jurjen vind je ook Outdoor Veldboom, met een scala aan outdoor activiteiten.Hut het pompeblêd Ds. van der Veenweg 7 9264 TA Earnewâld

Thema's uit dit plekje