Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Persoonlijk getest
Bed in de Betuwe
B&B en schoonheidssalon
1 - 2 personen
vanaf € 90 per nacht

Verwenadres in de Betuwe

Bed in de Betuwe ligt op een idyllische locatie, midden in het groen op landgoed Heerlijkheid Hemmen. Deze kleinschalige B&B ( beste bed & breakfast 2015 en nr. 2 in 2017), biedt rust en ontspanning. Niet alleen in de B&B, maar ook in de schoonheidssalon de Beautykamer.

Een 2e thuis voor even bij Bed in de Betuwe

Bed in de Betuwe biedt een lichte, frisse en stijlvolle kamer voor twee personen. De sfeervolle kamer in Scandinavische stijl is van alle gemakken voorzien, met een goed bed en een comfortabel zitje. Met Bed in de Betuwe biedt Femke je een heerlijke plek in een bijzondere omgeving. Een mooie locatie aan de rand van het bos waar je buiten bent, nieuwe energie kunt opdoen, ontsnappen uit de hectiek van het dagelijks leven, je hoofd leeg kunt wandelen en waar je even helemaal niets hoeft. Voor een dag, meerdere dagen of een week. Een 2e thuis voor even.

Massage of gezichtsbehandeling

Bij Bed in de Betuwe hoort de Beautykamer, een schoonheidssalon waar je terecht kunt voor vele behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot massage. Laat je in de watten leggen tijdens je verblijf. Na een wandeling over het landgoed even de spieren los laten masseren of een rustgevende gezichtsbehandeling inplannen. Heerlijk in combinatie met een overnachting.

Heerlijkheid Hemmen

De Betuwe, bekend als de fruittuin van Nederland, is niet alleen in de bloesemtijd mooi. Juist ook in de andere seizoenen heeft deze regio een bijzondere charme. Vanuit Bed in de Betuwe kun je alle kanten op: wandelen op het landgoed, fietsen door de Betuwe of een bezoek brengen aan Arnhem en Nijmegen.

Bezig...
Ga naar de website
Bed & Beauty

Boek het verwenarrangement Bed & Beauty, niet alleen fijn voor jezelf maar ook heerlijk met vriendinnen!Bed in de Betuwe Kerkplein 5e Hemmen

Thema's uit dit plekje
Als je dit plekje leuk vindt, dan vind je deze plekjes ook leuk: