Even geduld...
Beschikbaarheid
Recensies
Marleen bezoekt

Strandvilla’s

12-14 persoons vakantiehuizen
2-14 personen
vanaf € 890 per weekend
Ga naar de website

Strandvilla's verhuurt luxe 12-14 persoons vakantiewoningen nabij Noordwijk aan Zee. Sfeervolle villa's voor een ontspannen weekendje weg met vrienden en/of familie of een vakantie aan zee. 

Vakantie aan zee

Susan en Ernst van Strandvilla's hebben drie bijzondere vakantiehuizen: Villa Katshuis, Villa Zilverzand en Villa Binnenzee. De huizen zijn geschikt voor max. 12-14 personen. Elk huis voelt als thuis, door de warme kleuren, de fijne sfeer, het hoge comfortniveau, de uitstraling... Villa het Katshuis is een klassieke villa, met grandeur. Dit huis is een heerlijk ruim familiehuis, op fietsafstand van het strand en dichtbij de golfbaan. Villa Zilverzand is ingericht in een combinatie van modern met een vleugje vintage. De grote tuin grenst aan een natuurgebied. Rust en ruimte zijn kenmerkend voor deze villa. Als laatste Villa Binnenzee, een door Susan (interieurontwerpster) en Ernst, prachtig gerenoveerde bollenschuur. Dit grote huis is echt bijzonder! Stoer, eigentijd, sfeervol en... op loopafstand van zee.

Wat is er te doen?

De villa's liggen dichtbij zee & strand. Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf aan zee ligt binnen handbereik. Wil je meer ondernemen? De bollenstreek en de steden Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag zijn goed te bereiken.

Tip!

Interesse voor de Strandvilla's? Laat bij een eventuele informatie-aanvraag weten naar welke villa je voorkeur uit gaat. 

Ga naar de website


cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.
Meer inspiratie
cloud-up-path copy 3 Created with Sketch.