Even geduld...
Schrijf een recensie
Message icon
Sfeervolle Vakantiewoning
Vakantiehuis
2 - 4 personen
vanaf € 255 per weekend

It's all in the name!

De Sfeervolle Vakantiewoning: Er was eens… een bijzondere vakantiewoning met een hele toepasselijke naam; 'De Sfeervolle Vakantiewoning'. Gelegen in Bergentheim, in een bosrijke omgeving in de kop van het Vechtdal (Overijssel), vind je een stijlvolle ingerichte vakantiewoning voor 4 personen (+ 01 klein kind).

Natuurlijke materialen en rustige kleuren

De inrichting is aangepast aan de omgeving; natuurlijke materialen en rustige kleuren worden afgewisseld door 'brocante' en sfeervolle accessoires. Zodra je hier binnenkomt ervaar je een gevoel van rust…Door de huiselijke sfeer ben je hier direct thuis. Zowel binnenshuis als buiten in de tuin of op de veranda vind je bijzondere plekjes om te ontspannen en te genieten. De Sfeervolle Vakantiewoning is van alle gemakken voorzien, zelfs WiFi in het bos. 

Kindvriendelijk paradijs

Kinderen vinden bij de Sfeervolle Vakantiewoning een paradijs. Spelen in het bos met stokken en bladeren is natuurlijk al leuk, daarnaast hebben Bertrand en Hennie in de tuin een speelparadijs gecreëerd. Een speelhut (voormalig strandhuisje), een stoere boomhut, coole schommel, een trampoline en gave skelter staan voor de kinderen klaar. 

What else can I say? It's all in the name!

Bezig...
Ga naar de website


Sfeervolle Vakantiewoning Sportlaan 111, 7691 BK Bergentheim

Thema's uit dit plekje